Blog

Yakın Koruma

Yakın koruma hizmeti sunacak kişilerin gerekli eğitimlere ve donanımlara sahip olması gerekmektedir. Ayrıca güvenlik belgelerinin olması gerekmektedir. Yüksek refleks, altıncı his ve dayanıklılık gibi gereksinimlere sahip olması gerekmektedir. Yakın koruma hizmeti sağlayacak bireyler, korumakla yükümlü oldukları kişi ya da kurumlara yakından ya da uzaktan silahlı veya silahsız herhangi bir saldırı olması durumunda güvenliği sağlamakla görevlidirler.
 
Yakın Koruma Personeli Nasıl Olunur?
Yakın koruma hizmeti sağlayacak personellerin gerekli eğitimlere ve belgelere olması gerekmektedir. Nitekim geçerli bir sertifikaya sahip olan bireyler yakın koruma personeli olarak hizmet sunabilmektedir.
Yakın koruma personelleri; zorlu arazilerde, kalabalık alanlarda, savaş ortamlarında ve diğer gergin ortamlarda sakinliğini koruyabilmeli, kendilerine verilen görevi en iyi şekilde yerine getirebilmelidir. Yakın koruma görevlilerinin asıl amacı, güvenliğinden sorumlu olduğu kişi ya da kişilerin tam güvenliğini sağlayarak, riskli ortamlarda doğru analizler yaparak herhangi bir tehlike karşısında birey ve bireyleri korumaktır.
 
Yakın Koruma Hizmetinde Pulkon Güvenlik
Pulkon Güvenlik tarafından tecrübeli ve donanımlı personeller uzun yıllardır hizmet sunmaktadır. Pulkon Güvenlik, müşterilerine başta yakın koruma hizmeti olmak üzere pek çok güvenlik hizmeti sunmaktadır. Sektörde pek çok referansı bulunan Pulkon Güvenlik, birçok başarılı işe imza atarak sektörün öncülerinden olmayı başarmıştır.
 
Yakın Koruma Personelleri
Pulkon Güvenlik bünyesinde görev alan yakın koruma personelleri; görevlerinin gerektirdiği eğitimleri yerine getirmiş, gerekli donanımı elde etmiş ve gerekli sertifikalara sahip olan personellerden oluşmaktadır. Kişi ve kişilere tam kapsamlı güvenlik hizmeti sunabilen Pulkon Güvenlik, deneyimli personelleri sayesinde sorunsuz hizmet sunmaktadır.

Diğer Blog Yazılarımız

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir