Blog

Özel Güvenlik

Günümüzde birçok kişi ve kurum tarafından tercih edilen özel güvenlik hizmetleri; mülk, işletme ve kişi güvenliğini esas alarak, ilgili alanda profesyonel eğitimlerini tamamlamış personeller tarafından verilen bir hizmet olarak karşımıza çıkmaktadır. Özel güvenlik hizmeti sağlayan şirketler; gerçek ve tüzel kişilerin işletme yönetimi hakları, yaşam hakları, mülkiyet hakları, zilyetlik hakları ve hürriyetlerinin herhangi bir saldırıya maruz kalmaması amacı ile kamu güvenliğini destekleyen, koruma ve güvenlik hizmetlerini alanında eğitimini tamamlamış personeller ile sunan şirketlerdir.

Özel güvenlik hizmetleri sektöründe ön plana çıkan firmalardan biri olmayı başaran Pulkon Güvenlik, sektör içerisindeki 6 yıllık tecrübesi ile pek çok farklı alanda güvenlik hizmeti sunmaktadır. Söz konusu alanlar; endüstriyel tesis, fabrika, konut, site, hastane, otel, spor güvenliği, yakın koruma, konser, toplantı, balo, organizasyon, VİP ulaşım ve koruma güvenlik hizmetleridir. Geniş çaplı güvenlik hizmetleri sunan Pulkon Güvenlik, bugüne kadar birçok farklı firma ile başarılı güvenlik anlaşmaları yapmıştır.

Sektörün başarılı şirketleri arasında yer alan Pulkon Güvenlik, elektronik güvenlik sistemleri ile fiziki güvenlik sistemlerini bir arada sunmaktadır. Ayrıca profesyonel özel güvenlik hizmetleri sunarak, kalıcı ve akılcı çözümler üretmektedir.
Okullar, hastaneler, alışveriş merkezleri, üniversiteler, iş yerleri, fabrikalar, bankalar ve özel mülkler gibi alanlar özel güvenlik hizmetlerinden en fazla faydalanan yerlerdir. Günümüzde sürekli artan özel güvenlik ihtiyacı, profesyonel personeller aracılığıyla giderilmekte ve hem mülkiyetlerin hem de kişilerin güvenliği tam kapsamlı olarak sağlanmaktadır.

Pulkon Güvenlik, sektör içerisindeki 6 yılı aşkın tecrübesi ışığında her zaman teknolojik gelişime ayak uyduran bir firma olmuştur. Bu nedenle güvenlik hizmeti çözümlerinde akla ilk gelen isimlerden biri olmayı başarmıştır.

Diğer Blog Yazılarımız

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir