Blog

Endüstri̇yel Tesi̇s ve Fabri̇ka Güvenli̇ği̇

Endüstriyel tesis ve fabrika güvenliği kapsamında hizmet sağlayacak personelin birçok farklı kategoride eğitim alması gerekmekte ve tam olarak yeterli donanıma sahip olduğunda endüstriyel tesis ve fabrika güvenliği alanında hizmet veremeye başlaması gerekmektedir. Endüstriyel tesis ve fabrika güvenliği oldukça ciddiyet ve dikkat gerektirmenin yanı sıra disiplin isteyen bir hizmet türüdür. Endüstriyel tesis ve fabrika güvenliği alanında, tesis yönetiminin belirlediği oranda tedbirler uygulanmakta ve tesislere giriş çıkışlarda denetlemeler yapılmaktadır.

Kapı dedektörleri, el dedektörleri, X-Ray güvenlik cihazları, patlayıcı madde koklama dedektörleri gibi birçok elektronik güvenlik sistemleri endüstriyel tesis ve fabrika güvenliği alanında kullanılmaktadır. Ayrıca kamera sistemleri, çalışan personel kart ve parmak izi okuyucu sistemleri, bekçi tur kalemi, alarm sistemleri, araç giriş ve çıkış bariyer düzenekleri gibi birçok teknolojik tedbir de endüstriyel tesis ve fabrika güvenliği alanında alınmaktadır.

Pulkon Güvenlik Çözümleri

Pulkon Güvenlik bugüne kadar 24 firma ile başarılı iş anlaşması gerçekleştirerek, sektör içerisindeki sürdürülebilir güvenlik çözümlerini sağlamayı başarmıştır. Bu kapsamda sektörün öncü firmalarından biri olmayı başaran Pulkon Güvenlik, fiziki güvenlik çözümleri ile elektronik güvenlik çözümlerini bir araya getirerek hizmet vermeye devam etmektedir. Pulkon güvenlik en kapsamlı hizmeti, her türlü donanıma sahip imkanları sayesinde firmalara sunmaktadır.

Pulkon Güvenlik endüstriyel tesis ve fabrika güvenliği alanına son derece önem göstermektedir. Yüksek ciddiyet ve önem gerektiren bu iş için personellerinin gerekli eğitimleri almalarını ve teknolojik güvenlik cihazları ile ilgili bilgi sahibi olmalarını sağlayan Pulkon Güvenlik, hizmet verdiği firmaların memnun kalmasını sunduğu kaliteli hizmet ile sağlamaktadır.

Diğer Blog Yazılarımız

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir