Blog

Vi̇p Ulaşım ve Koruma

Bodyguard hizmeti, kişisel saldırı ve kaçırılma gibi olaylara karşı müdahale ve önleme amacı ile tercih edilmektir. Yerli ve yabancı iş insanları ile ünlü kişiler ve aileler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Ayrıca üst düzey katılımlı kontre ve toplantı alanlarında, sanatçı etkinliklerinde ve ünlü firma temsilcilerinin bulunduğu bölgelerde bodyguard hizmeti sıklıkla tercih edilmektedir.

Bodyguard hizmeti sağlayacak personellerin görevleri içerisinde; önceden riskleri tespit etme, koruduğu kişi ya da kişileri söz konusu risklerden haberdar etme ve koruma hizmetini profesyonel bir şekilde yönetme gibi özellikleri barındırır. Bodyguard hizmeti, vip ulaşım ve koruma hizmeti içerisine girmektedir. Ayrıca vip ulaşım ve koruma hizmeti içerisinde en fazla tercih edilen hizmetler arasında yer almaktadır.

Vip ulaşım ve koruma hizmetleri sektöründe Pulkon Güvenlik sektörün önde gelen isimlerinden biri olarak hizmet vermeye devam etmektedir. Bilhassa bodyguard hizmeti veren personelleri, güzergah ve mekan keşfi, silahlı ve silahız yakın saldırılara karşı risk değerlerini ölçme, potansiyel tuzaklara karşı önlemler, gerektiğinde masum insanlara zarar gelmeden ateşli silah kullanma ve yakın dövüş sanatları gibi birçok donanıma sahip olarak hizmet vermektedir. Bu sebeple kapsamlı bir eğitim sürecinden geçirilen personeller, vip ulaşım ve koruma görevlisi olarak Pulkon Güvenlik bünyesinde çalışmaktadır. Bu kapsamda ilgili personeller, kişinin ya da kişilerin güvenliğinden sorumlu olduğu için ilk görevleri olarak, koruduğu kişi ve kişilerin risk durumlarında güvenli alana geçişini sağlamaktır.

Pulkon Güvenlik, sektör içerisinde 6 yıldır sorunsuz hizmet vermeye devam etmektedir. Sektör içerisinde edindiği tecrübeler neticesinde, güvenlik çözümleri ile teknolojiyi birlikte yürüten Pulkon Güvenlik, teknolojinin her imkanından, her alanda faydalanmaya özen göstermektedir.

Diğer Blog Yazılarımız

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir