Blog

Elektroni̇k Güvenli̇k

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, birçok yenilik de güvenlik hizmetleri alanına giriş yaptı. Güvenlik sistemlerinin gelişmesiyle birlikte elektronik güvenlik hizmetleri de güvenlik sistemlerine dahil oldu. Elektronik güvenlik hizmetleri, belirli bir alanın güvenliğini sağlamak amacıyla izlenmesini ve uzaktan erişimin sağlanmasını, tamamen teknolojik donanımlar üzerinde sağlayan ve koruyan bir sistemdir. Bu sayede fiziki güvenlik personelinin olmadığı bölgelerde bulunan kameralar aracılığıyla, gerek mobil olarak gerekse bilgisayar üzerinden anlık görüntü akışı sağlanabiliyor. Bu sayede yasak erişimlere karşı yenilikçi cihazlar ve alarm sistemleri ile önlem alınabiliyor.

Elektronik sistemleri; kurumsal iş yerleri, kamu kuruluşları, işletmeler, AVM’ler, spor tesisleri, demiryolu istasyonları ve siteler olmak üzere birçok alanda tercih edilmektedir. Elektronik güvenlik sistemlerinin yaygınlaşmasının başlıca sebepleri arasında istenilen yerden anlık görüntü alınabilmesinin sağlanması girmektedir. Söz konusu sistemler, verileri kaydetmeye yarayan ve gözetim verilerinin görselleştirilmesine olanak sağlayan ekipler aracılığıyla donatılmaktadır. CCTV güvenlik sistemleri içerisinde kameralar, kamera kayıt cihazları, monitörler ve IP kamera düzenekleri vardır. Bu sayede suç unsuru oluşturabilecek kişiler ilgili kameralar aracılığıyla kolaylıkla algılanabilmektedir. Bunun sebebi ise, alarm sisteminin devreye girerek ikaz vermesidir.

➥Pulkon Güvenliğin Elektronik Güvenlik Hizmetlerindeki Yeri

Pulkon Güvenlik, teknoloji ile fiziki güvenlik sistemlerini birleştirerek, müşterilerine tam kapsamlı güvenlik hizmeti sunmaktadır. Elektronik güvenlik sistemlerinde yer alan teknolojik cihazlar ile tecrübeli güvenlik görevlileri birleştiğinde tam kapsamlı güvenlik hizmeti sunulmuş olur. Pulkon Güvenlik, 6 yıllık tecrübesi ile kesintisiz hizmeti müşterilerine sunmaktadır.

Diğer Blog Yazılarımız

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir