Blog

Özel Güvenli̇k

Özel güvenlik hizmetleri bilhassa günümüzde birçok kişi ve kurum tarafından tercih edilmektedir. Mülk, işletme ve kişi koruması için tercih edilen özel güvenlik hizmeti, alanında profesyonel eğitim almış personeller aracılığıyla verilmektedir. Özel güvenlik hizmeti sağlayan firmalar tüzel kişilerin yaşama hakkı, mülkiyet hakkı, zilyetlik hakkı, işletme yönetim hakkı gibi kişi hak ve hürriyetlerinin herhangi bir saldırı altında kalmaması amacıyla kamu güvenliğini destekleyen ve bu kapsamda ilgili eğitimleri almış personel hizmeti sağlamaktadır.

Pulkon Güvenlik, sektör içerisindeki 6 yıldan fazla tecrübesi ile birçok farklı alanda güvenlik hizmetini müşterilerine sağlamaktadır. Özel güvenlik hizmeti sunduğu bölümler arasına; endüstriyel tesis güvenliği, fabrika güvenliği, site güvenliği, spor güvenliği, yakın koruma güvenliği, vip ulaşım ve koruma güvenliği gibi birçok güvenlik hizmeti girmektedir. Sektör içerisinde birçok firma ile başarılı işlere imza atan Pulkon Güvenlik, özel güvenlik hizmetlerinde ön plana çıkan isimlerden biri olmayı başarmıştır.

➥ÖZEL GÜVENLİK HİZMETİ İHTİYACI

Özel güvenlik ihtiyacı bilhassa hastaneler, okullar, AVM’ler, fabrikalar ve tesislerde görülmektedir. Günümüzde özel güvenlik ihtiyacı profesyonel personeller tarafından sağlanmaktadır. Bu kapsamda gerekli eğitimleri almış personeller tam kapsamlı güvenlik hizmeti sunmaktadır.

Sektör içerisinde 6 yıllık deneyimi bulunan Pulkon Güvenlik, teknoloji ile iç içe bir firmadır. Bu kapsamda, güvenlik hizmetleri noktasında akıllara ilk gelen firmalar arasına girmeyi başarmıştır. Kişi ve kurumlara sunduğu özel güvenlik hizmetleri konusunda Pulkon Güvenlik, bugüne dek birçok güvenlik sistemi kurulumu ve personel desteğini müşterilerine sunmuştur. Müşteri memnuniyetine bilhassa dikkat eden Pulkon Güvenlik, teknolojiyi yakından takip ederek tam kapsamlı koruma hizmeti sağlamaktadır.

Diğer Blog Yazılarımız

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir