Blog

Endüstri̇yel Tesi̇s ve Fabri̇ka Güvenli̇ği̇

Fabrika güvenliği ve endüstriyel tesis alanında hizmet verecek güvenlik personelleri, birçok farklı kategoride eğitim almaktadır. Ayrıca personeller endüstriyel tesis ve fabrika güvenliği noktasında yeterli donanıma sahip olduğunda hizmet vermeye başlayabilmektedir. Endüstriyel tesis ve fabrika güvenliği disiplin, dikkat ve ciddiyet gerektiren bir hizmettir. Tesis ya da fabrika yönetiminin istediği oranda tedbirler alınarak, tesislere giriş çıkış alanlarında kontrol noktaları oluşturulur.

➥ENDÜSTRİYEL TESİS FABRİKA GÜVENLİĞİ EKİPMANLARI

Kapı dedektörleri, el dedektörleri, X-Ray güvenlik cihazları, patlayıcı madde koklama dedektörleri vb. birçok elektronik güvenlik sistemi aracılığıyla fabrika ve tesisler korunur. Ayrıca kamera sistemleri, bekçi tur kalemi, alarm sistemleri, parmak izi okuyucuları, araç giriş çıkış noktalarında bariyer sistemleri, personel kart okuma sistemleri gibi teknolojik tedbirler alınarak endüstriyel tesis ve fabrika güvenliği alanında ciddi güvenlik önlemleri alınmaktadır.
Pulkon Güvenlik sektör içerisinde birçok başarılı işe imza atarak, güvenlik sektörü içerisinde öncü firmalardan biri haline gelmiştir. Güvenlik hizmetleri sektöründe teknolojik ve personel odaklı güvenlik sistemleri ile çalışan Pulkon Güvenlik, müşterileri için en kapsamlı ve kaliteli hizmeti sunmaktadır.
Pulkon Güvenlik, endüstriyel tesis ve fabrika güvenliği alanında oldukça hassasiyet göstermektedir. Yüksek ciddiyet gerektiren tesis ve fabrika koruma işinde, güvenlik personellerinin gerekli eğitimleri almaları ve teknolojik güvenlik sistemlerine dair her ayrıntıyı bilmelerini sağlayarak firmaların verilen hizmetten memnun kalmasını sağlamaktadır.Endüstriyel tesis ve fabrika güvenliği, özel güvenlik personeli ve elektronik güvenlik sistemleri aracılığıyla sağlanmaktadır. Bu sayede tesis ve fabrika güvenliği önlemleri üst seviyeye çıkartılmış olur.

Diğer Blog Yazılarımız

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir