Blog

Yakın Koruma

Yakın koruma hizmeti sağlayacak bireylerin gerekli donanıma ve eğitime sahip olması gerekmekte. Söz konusu donanım ve eğitimler; güvenlik konusunda belge sahibi olunması, dayanıklı olunması, önsezi yeteneğinin gelişmiş olması ve yüksek reflekse sahip olunması gibi özelliklerdir.

Yakın koruma hizmeti silahlı ya da silahsız olarak sunulabilmektedir. Her iki durumda da olası tehtit durumlarının bertaraf edilmesi gerekmektedir. Yakın koruma hizmetini tercih edenler genellikle sanatçılar, iş adamları, ünlü kişiler, devlet görevlileri gibi kişilerdir.

Yakın koruma hizmeti verecek personellerin, yukarıda yazmış olan donanımlara ve eğitimlere sahip olması gerekmektedir.
Ayrıca bu özelliklerini tasdik edebilmesi için sertifikasının da olması gerekmektedir. Yakın koruma hizmetleri özellikle kabalık alanlarda, zorlu arazilerde, gergin ortamlarda ve savaş hali olan ortamlarda tercih edilmektedir.
Yakın koruma personelinden bu gibi durumlarda, çalıştığı kişi ya da kurumlara tam güvenlik hizmeti sağlayarak, olası riskleri bertaraf etmesi beklenir.

➥PROFESYONEL YAKIN KORUMA

Pulkon Güvenlik 6 yıldır sektörde profesyonel yakın koruma hizmeti vermektedir. Müşterilerine daha iyi bir hizmet sunmak isteyen Pulkon Güvenlik, yakın koruma personellerinin eğitimlerine ve donanımlarına hassasiyetle dikkat etmektedir.Nitekim canınızı emanet edeceğiniz yakın koruma görevlilerinin bunu sağlayacak nitelikte olup olmadığını her koşul için test etmekteyiz. Bu sebeple müşterilerimize tam güvenlik hizmeti sağlayabilmekteyiz.

Yakın koruma hizmeti alan kişi veya kurumlar, olası tehlike analiz bilgilerini yakın koruma personeli tarafından edinirler. Yakın koruma personelleri önsezi yetenekleri güçlü olduğu için olası tehtit durumlarında ani müdahale gerçekleştirerek, korumakla görevli olduğu kişi ya da kişileri ilgili ortamdan güvenli bir şekilde çıkarır.

Diğer Blog Yazılarımız

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir