Blog

Spor Güvenli̇ği̇

Spor güvenliği denilince akla ilk olarak spor müsabakaları gelmektedir. Nitekim büyük maçlarda iki grup taraftar arasında olay çıkabilmektedir. Olayın çıkmaması ve çıktığında müdahale edilebilmesi için spor güvenliği hizmetlerine ihtiyaç duyulmaktadır.
Spor güvenliği hizmetleri sayesinde asayiş sağlanabilmekte ve olası sonuçlar için aksiyon alınabilmektedir.Spor müsabakaları geçtiği esnada herkesin bildiği üzere sahaya yabancı cisimler atılabilmektedir. Daha da ileriye gidilirse gruplar arası tartışmalar kavga boyutuna varabilmekte, ayrıca sahaya girilebilmektedir.

Nitekim bahsi geçen tüm süreçler sporda yaşanılmaması gereken olaylardandır. Fakat bu olaylar yaşandığı esnada engel olunması, can ve mal güvenliğinin korunması gerekmektedir. Nitekim sahaya girenlerin engellenmesi ve tartışmalar kavgaya dönüşmeden müdahale edilmesi gereklidir.

Tüm bu süreci profesyonel bir şekilde çözümleyen Pulkon Güvenlik hizmetleri sizler için bir adım öne çıkmaktadır. Yasal mevzuata hakim deneyimli personeli, kaliteli eğitimcileri ve sorumluluklarının bilincinde olan Pulkon Güvenlik personeli, spor güvenliği alanında tam kadro işinin başında yerini alıyor.

➥Spor Güvenliğinde Profesyonel Kadro
Spor güvenliği hizmetleri alanında, en uç noktalara kadar eğitim alan Pulkon Güvenlik personeli; hukukçu, sağlık çalışanı, doktor, sosyolog, psikolog, emniyet mensubu ve TSK personelleri tarafından da eğitim almaktadır. Bu sebeple tam donanımlı profesyonel güvenlik personeli ortaya çıkmaktadır. Profesyonel güvenlik personelinin olması gerek müsabakaya çıkacak futbolcuları gerekse maçı izlemeye gelen taraftarları içten içe rahatlatmaktadır.

Pulkon Güvenlik hizmetleri, spor güvenliği alanında 6 yıl tecrübe edinmiştir. Bünyesinde var olan 246 uzman personeli ile spor güvenliği içinde ve dışında birçok alanda güvenlik hizmeti vermektedir. Ayrıca sektör içerisinde önde gelen güvenlik firmalarından biri olmanın sorumluluğunu üstlenmektedir.

Diğer Blog Yazılarımız

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir