Blog

Elektroni̇k Güvenli̇k

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, gelişen sektörlerin başında güvenlik sektörü de gelmektedir. Yeni bir sektör olarak karşımıza çıkan elektronik güvenlik hizmetleri, tercih edilen yerlerin izlenmesi, duruma göre uzaktan müdahale edilebilmesi ve bir çok güvenlik tedbirinin alınabilmesinden oluşmaktadır. İzin verilmeyen erişimlere engel olabilmesi amacı ile üretilen alarm sistemleri ve kontrol sistemleri, günümüzde oldukça yaygın bir şekilde tercih edilmektedir.
Elektronik güvenlik, alışveriş merkezlerinde, spor tesislerinde, işletmelerde, kamu binalarında ve konutlarda dahi olmak üzere hayatımızın bir çok alanında karşımıza çıkmaktadır. İnsanlar, elektronik güvenlik hizmetleri ile birlikte kendini daha güvenli hissetmektedir. Çünkü insanın olmadığı yerde devreye giren alarm sistemleri, zorlamalara karşı tepki verebilmektedir. Bu da caydırıcı güç olarak karşımıza çıkar.
Ayrıca, elektronik güvenlik sistemleri sayesinde, tercih edilen her yerden dilediğiniz yeri izleyebilme olanağına sahipsiniz. Ayrıca izlediğiniz görüntüler, veri olarak kayıt da edilebilmektedir. CCTV elektronik güvenlik sistemlerinde; monitörler, kamera kayıt cihazları, kameralar ve IP kamera mevcuttur. Bu sayede olası durumlar için aksiyon alınabilmekte ve uygunsuz durumlarda alarmın devreye girmesi sağlanmaktadır.
Pulkon Güvenlik, elektronik güvenlik hizmetleri alanında, uzman personeli ile birlikte teknolojik cihazlarla tam kapasiteli hizmet sağlamaktadır. Müşterilerine kalıcı çözümler sunmayı başaran Pulkon Güvenliğin, sektörde 6 yıllık tecrübesi de bulunmaktadır.
Bugüne kadar, çalıştığı firma sayısı 24, kurulum gerçekleştirdiği adet 56, hizmet sunduğu müşteri sayısı ise 171 olmuştur. Teknoloji ile iletişimini kuvvetli tutan Pulkon Güvenlik, elektronik güvenlik sistemleri alanında varlığını en iyilerden biri olarak sürdürmektedir.

Diğer Blog Yazılarımız

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir