Blog

Yakın Koruma

Yakın koruma hizmeti veren kişiler gerekli donanım ve eğitimlere sahip olan, güvenlik belgesi bulunan, yüksek refleks, dayanıklılık, altıncı his gibi duyu ve gereksinimlere sahip olan kişilerdir. Yakın koruma hizmetinde kişi veya kurumlar yakından silahlı veya silahsız bir şekilde olası tehlike ve tehdit unsurlarına karşı korunmakta, güvenliği sağlanmaktadır. Ünlü kişiler, sanatçılar, iş adamları, devlet görevlileri gibi kişiler tarafından sık sık alınan bu hizmet kişilerin güvenliğini ön planda tutarak gittiği her yerde güvende kalmasını sağlamayı amaçlamaktadır.

Yakın koruma görevlileri bu iş için gerekli olan eğitimleri alarak bazı şartları yerine getirmelidir. Geçerli bir sertifikaya sahip olan kişiler yakın koruma hizmetinde görev alabilmektedir. Zorlu araziler, savaş ortamları, kalabalık alanlar, gergin ortamlar gibi alanlarda ihtiyaç duyulan bu hizmette görevli kişi tüm sakinliğini ve serinkanlılığını koruyarak tereddüt etmeden görevini yerine getirebilmelidir. Belirli bir ücret karşılığı verilen bu hizmette amaç yakın korumasında bulunan kişi veya kişilerin tam güvenliğini sağlamak, riskli ortamlarda doğru analizleri yaparak öncü davranabilmektir.

Pulkon Güvenlik 6 yıllık sektör tecrübesi ve donanımlı personeli ile müşterilerine yakın koruma başta olmak üzere pek çok güvenlik hizmeti sunmaktadır. Pulkon Güvenlik yakın koruma görevlilerinin eğitimlerini donanımlı bir şekilde almalarına, gerekli zorlu şartlar altında verdikleri karar ve tepkilerdeki tutumuna özen göstermektedir. Böylece kişisel güvenliğin emanet edildiği yakın koruma görevlilerinin işlerini en iyi şekilde yaparak korunacak kişiye tam kapsamlı hizmet vermelerini sağlamaktadır.

Diğer Blog Yazılarımız

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir