Blog

Endüstri̇yel Tesi̇s Ve Fabri̇ka Güvenli̇ği̇

Endüstriyel tesis ve fabrika güvenliği alanında hizmet veren personel güvenlik alanındaki pek çok farklı kategoride eğitimler almakta ve tam olarak yeterli bir donanıma sahip olduğunda bu hizmeti vermeye başlamaktadır. Endüstriyel tesis ve fabrika güvenliği üst seviye ciddiyet, dikkat ve disiplin isteyen bir hizmettir. Tesis yönetimlerinin istedikleri oranda tedbirler uygulanarak tesislere giriş çıkışlarda incelemeler yapılmaktadır.

El dedektörleri, kapı dedektörleri, X-Ray güvenlik cihazları, patlayıcı madde koklama dedektörleri gibi elektronik güvenlik sistemleri kullanılarak verilen bu hizmet tesisisin korunmasında oldukça hassas davranmayı gerektirmektedir. Bekçi tur kalemi, kamera sistemleri, alarm sistemleri, çalışan personel kart ve parmak izi okuyucu, araç giriş çıkış bariyer düzenekleri gibi teknolojik tedbirlerle donatılan endüstriyel tesis ve fabrika güvenliği geniş alanlar için sağlanabilen en ciddi ve en disiplinli güvenlik hizmetlerinden biridir. Pulkon Güvenlik bugüne dek 24 firma ile başarılı işlere imza atmış ve güvenlik sektöründe öncü firmalardan biri olmayı başarmıştır. Güvenlik hizmetlerinde personel ve teknolojik güvenlik sistemlerini bir araya getiren Pulkon Güvenlik her türlü donanıma sahip imkanları ile müşterilerine en kapsamlı hizmeti sunmaktadır.

Pulkon Güvenlik özellikle endüstriyel tesis ve fabrika güvenliği hizmetinde son derece hassas davranmaktadır. Özel ve yüksek ciddiyet gerektiren bu iş için personellerinin gerekli eğitimleri almaları, teknolojik güvenlik cihazlarına dair bilgi sahibi olmaları gibi donanımları sağlayarak güvenlik hizmeti verdiği firmaların hizmetten memnun kalmasını ve güvenliğin sağlanmasını amaçlamaktadır.

Diğer Blog Yazılarımız

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir