Blog

Elektroni̇k Güvenli̇k

Gelişen teknoloji güvenlik hizmetleri sektöründe pek çok yeniliği beraberinde getirmiştir. Gelişen güvenlik hizmetlerinin yeni bir kategorisi olan elektronik güvenlik hizmetleri belirli bir alanın izlenmesi ve güvenliğinin sağlanması sürecinde uzaktan da erişim sağlanabilen, esnek bir yapıya sahip olan ve tamamen teknolojik donanımlarla düzenlenen güvenlik sistemleridir. Genel olarak yasak erişimlere karşı savunmada teknolojinin yenilikçi cihazları ve alarm sistemleri ile erişim kontrol sistemlerini kapsayan bu hizmet günümüzde pek çok alanda kullanılmaktadır.

Kurumsal iş yerleri, AVM, işletmeler, kamu kuruluşları, spor tesisleri, hava alanları, demiryolu istasyonları, site güvenliği, halka açık yerler gibi pek çok farklı yaşam alanında yaygın olarak görülen elektronik güvenlik sistemleri sayesinde dilediğiniz yerden sistemleri kontrol edebilmeniz mümkündür. Bu sistemler verileri kaydetmeye yarayan ve gözetim verilerinin görselleştirilmesini sağlayan ekipmanlarla donatılmaktadır. CCTV güvenlik sistemlerinde kameralar, monitörler, kamera kayıt cihazları ve IP kamera düzenekleri mevcuttur. Bu sayede suç unsurları kameralar tarafından kolayca algılanarak alarmın devreye girmesini sağlamaktadır.

Elektronik güvenlik hizmetlerinde teknolojik cihazları ve uzman personeli ile tam kapsamlı hizmet sağlayan başarılı firmalardan biri olan Pulkon Güvenlik teknolojiyi güvenlik çözümleri ile birleştirerek müşterilerine daha kalıcı güvenlik çözümleri sunmaktadır. Pulkon Güvenlik sektördeki 6 yıllık tecrübesi doğrultusunda bugüne dek 24 firma ile çalışmış, 56 kurulum gerçekleştirmiş ve 171 müşterisine kaliteli hizmet sunmuştur.

Diğer Blog Yazılarımız

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir